AGENDA

Business Affairs Officers Committee

September 4, 2019

1:30 – 3:00 p.m.

UGL Community Room, 3rd Floor

Item	Presenter	Time
Call to Order	Adeeb Mozip &	5 min
	Lisa Shrader, Co- Chairs	1:30 – 1:35pm
-Review and Approval of		5 min
June 5, 2019 Meeting Minutes		1:35 – 1:40pm
-Announcements		
New Business		
Local Transportation	Dennis Orr & Ken	10 min
	Doherty	1:40 – 1:50 pm
COA: Activity Code Update	Lisa Shrader	20 min
		1:50 – 2:10pm
COA Update	Bill Ging	20 min
		2:10 – 2:30pm
Retreat Timing/Topics	Lisa Shrader	15 min
Focus on Communication, Process Improvement & Training		2:30 – 2:45pm
BAO Co-Chair Nominations	Adeeb Mozip & Lisa	10 min
	Shrader	2:45– 2:55pm
Adjourn		